Няма ли да се мърля това бялото?
Известие
Collapse
No announcement yet.
кожен интериор на 145
Collapse
X
-
Такааа обещах ви снимки ама на лаптопа нета ми е бавен , че незнам дали ще стане ! Ако не стане утре ще кача ... относно седалките моите бяха в зелен плат и ги бартеросах за черни с червен надпис на облегалките ( Алфа Ромео ) но пак са от плат не от кожа ... А пък за това дали ще се мърла ДА повече ще се мърля от какъвто и да е др. цвят но се чисти мн. по-лесно кожа от колкото плат ... само с мокар парцал пада всяква мръсотияОстава само да сложа пластмасите покрей волана , да ми ушият кожата покрей скоростния лост и да ми боядисат задната пластмаса на багажника , която покрива машинката за чистачката ... надявам се всичко това да стане най-късно утре
Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 04:49.sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщениеТакааа обещах ви снимки ама на лаптопа нета ми е бавен , че незнам дали ще стане ! Ако не стане утре ще кача ... относно седалките моите бяха в зелен плат и ги бартеросах за черни с червен надпис на облегалките ( Алфа Ромео ) но пак са от плат не от кожа ... А пък за това дали ще се мърла ДА повече ще се мърля от какъвто и да е др. цвят но се чисти мн. по-лесно кожа от колкото плат ... само с мокар парцал пада всяква мръсотияОстава само да сложа пластмасите покрей волана , да ми ушият кожата покрей скоростния лост и да ми боядисат задната пластмаса на багажника , която покрива машинката за чистачката ... надявам се всичко това да стане най-късно утре
Ама не каза нищо за заплатата,дали са я привели
Comment
-
Много добре се е получило! Бая сте си поиграли, но си е заслужавало. Имам само едно въпросче. Може ли да кажеш как се маха тая част от корите на вратите която си облепил с кожата, че както споменах и на мен ми предстои същата процедура. Доколкото знам са на някакви пластмасови нитове, които са гадни за махане и било по-лесно да ги счупиш и после да залепиш кората. А ако имаш и снимки на този етап ще е направо супер!The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеМного добре се е получило! Бая сте си поиграли, но си е заслужавало. Имам само едно въпросче. Може ли да кажеш как се маха тая част от корите на вратите която си облепил с кожата, че както споменах и на мен ми предстои същата процедура. Доколкото знам са на някакви пластмасови нитове, които са гадни за махане и било по-лесно да ги счупиш и после да залепиш кората. А ако имаш и снимки на този етап ще е направо супер!sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Comment
-
Найстина е станало уникално,като цяло колата ти изглежда много добре!Към цялата работа идеално биха се вързали едни белички 16" ОЗ рацинг
Сега и въпросите... кожата разтегателна ли е,как я опъваше по ъгълчетата и вдлъбнатините,като тръгна да сваляш тавана сигурно вече ти се е изскало да него сваляш,много гадно е залепен
Конзолата сам ли я пръска,с какъв грунд я мина преди това,шлайфа ли я,с пистолет ли нанася грунда и боята или със флакон?Last edited by acko88; d.m.y г., 12:56.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеНайстина е станало уникално,като цяло колата ти изглежда много добре!Към цялата работа идеално биха се вързали едни белички 16" ОЗ рацинг
Сега и въпросите... кожата разтегателна ли е,как я опъваше по ъгълчетата и вдлъбнатините,като тръгна да сваляш тавана сигурно вече ти се е изскало да него сваляш,много гадно е залепен
Конзолата сам ли я пръска,с какъв грунд я мина преди това,шлайфа ли я,с пистолет ли нанася грунда и боята или със флакон?
Първоначално публикувано от PoByRkAn Покажи съобщениеВанка,много хубаво е станало братчед,ЕВАЛА-манйак си остана значи още от вземането на колата... o ето и още 3 снимки остава само кожата покрей скоростния лост да си взема и всичко ще е завършено
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vanko Покажи съобщениесупер...,очарован съм! бутнете нещо по волана и викайте да снимат от MTV-пич оправи ми колата
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеEвала човече ,добре си я свършили на мен ми харесва ама да ти кажа честно има доста места на които има надено и т.н. и съм запълвал съединяваното с коректор и това всичкото заради НЕ еластичната кожа
sigpic
Comment
-
Не мога да не си кажа колко съм впечатлен!!! Направил си колата с уникално красив интериор.
аз моят провинал таван го отлагам вече 1 година ама сега се надъхах (нали така се казваше) и ще го направя за да заприлича и моята на Алфа. Поздравления за майсторлъка
със здраве да му се радваш и само предупреждавай жените да внимават с токчетата по тавана
In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
Comment